Poklonite koži vašeg lica samo najbolje za regeneraciju!

Kako je stigla jesen, kišni i hladni dani će sve više zamijeniti sunčane. Loši vremenski uvjeti mogu dodatno otežati povratak u dnevnu rutinu nakon godišnjeg odmora.

Kako je stigla jesen, kišni i hladni dani će sve više zamijeniti sunčane. Loši vremenski uvjeti mogu dodatno otežati povratak u dnevnu rutinu nakon godišnjeg odmora. Ako ste godišnji odmor proveli na moru, jezeru ili na bazenu, znajte da je i Vaša koža to osjetila. Vjetar, sunce, more i klor čine da se nakon ljeta suočavamo s dehidriranom kožom i umjesto da blistamo, izgledamo kao da je odmor tek pred nama. Ali ne mora biti tako!

Jesen je savršeno vrijeme da ublažimo negativne posljedice koje je ljeto ostavilo na koži našeg lica, da je oporavimo, vratimo joj sjaj i mekoću te je tako pripremimo na zimu. Uz redovno čišćenje kože, važno je da je njegujemo pravilnim preparatima. Najnovije jedinstvene kremaste pjene razvijene od strane stručnjaka Merz Spezial Dermatološko-razvojnog centra u Njemačkoj idealne su za to.

U hrvatskim ljekarnama se od ovog ljeta mogu kupiti Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse i Merz Spezial Collagen Cream Mousse. Zbog inovativne formulacije kremaste pjene i jedinstvene kombinacije aktivnih sastojaka doprinijet će trenutnoj vitalizaciji kože uz svilenkast osjećaj. Hyaluron Cream Mousse svako jutro nanesite za trenutni učinak hidracije, a Collagen Cream Mousse nanesite prije spavanja za snažnu i elastičnu kožu.

Za temeljito osvježenje kože lica nije dovoljno o njoj brinuti samo izvana. Za blistavu i zdravu kožu važan je i odgovarajući unos potrebnih vitamina i minerala. Preporučujemo Merz Spezial Dragees koji sadrže savršenu kombinaciju vitamina i minerala koji su potrebni za zdravu kožu, kosu i nokte.

Ljepota ima tajne. Znanost ima odgovore!

 

Proizvodi dostupni su u ljekarnama.