Merz Spezial hijaluronska kremasta pjena – dobitnica Cosmopolitan Beauty Award

Merz Spezial hijaluronska kremasta pjena – dobitnica Cosmopolitan Beauty Award

Hrvatsko izdanje časopisa Cosmopolitan već je devetu godinu zaredom proglasilo najprestižniju hrvatsku beauty-nagradu Cosmopolitan Beauty Awards 2019. Ove godine tražili su najbolje kozmetičke proizvode u 20 kategorija.

U svakoj kategoriji bilo je moguće osvojiti dvije nagrade: jednu po izboru čitateljica, a drugu po izboru stručnog žirija.

S ponosom objavljujemo da u kategoriji njega lica za hidrataciju prema glasovima stručnog žirija prestižnu titulu Cosmopolitan Beauty Awards 2019. osvaja Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse.

Merz Spezial hijaluronska kremasta pjena jedna je od dvije inovativne kremaste pjene koje od ovog ljeta možete kupiti i u hrvatskim ljekarnama. Merz Spezial hijaluronsku kremastu pjenu i Merz Spezial kolagensku kremastu pjenu razvili su znanstvenici Merz Spezial Dermatološkog razvojno-istraživačkog centra u Njemačkoj i temelje se na Merzovoj formuli za vitalnost kože (DVF – Dermal Vitality Formula).

Hijaluronska kremasta pjena je tako već treći put donijela Cosmopolitan Beauty Award u ruke Merz Speziala, nakon što su svima poznate Merz Spezial dražeje po izboru čitateljica 2017. i 2018. godine odabrane kao prvi izbor za lijepu kosu, kožu i nokte u Hrvatskoj u kategoriji dodatci prehrani.

Proizvodi dostupni su u ljekarnama.