Često postavljena pitanja

Dnevni unos i sastojci


Kako se proizvod upotrebljava?

Odrasli: po jedna dražeja dva puta dnevno, ujutro i navečer. Progutajte cijele dražeje s malo tekućine.

Koliko dugo je potrebno uzimati proizvod?

Izgradnja zdravih struktura iznutra proces je koji treba vremena. Na primjer, koža treba približno mjesec dana za obnovu u potpunosti. Potpuna obnova kose ovisi o tome koliko je duga kosa. Kosa raste približno 1 cm na mjesec. Za prve vidljive rezultate, potrebno je koristiti proizvod najmanje 8 do 12 tjedana. Redovita upotreba tijekom duljeg razdoblja pomoći će u postizanju zdrave strukture kože, kose i noktiju.

Ukoliko uzmem dvostruku dozu proizvoda, hoće li učinak biti veći?

Preporučena doza od 2 dražeje na dan dokazana je u brojnim kliničkim ispitivanjima. Stoga uzimanje dvostruke doze nema smisla. Preporučeni dnevni unos ne bi trebalo premašiti.

Koliko laktoze sadrže Merz Spezial dražeje?

Jedna dražeja sadrži približno 120 mg (0,12 g) laktoze. U skladu s preporučenim dnevnim unosom s 2 dražeje konzumirati ćete oko 240 mg laktoze.

Koliku kalorijsku vrijednost sadrže Merz Spezial dražeje?

Dvije Merz Spezial dražeje sadrže dvije kalorije.

Učinkovitost


Koja je razlika između Merz Spezial Dragees i multivitaminskih proizvoda?

Merz Spezial Dragees sadrže posebnu kombinaciju aktivnih sastojaka koji su važni za revitalizaciju i poboljšanje strukture, a posebno su osmišljeni za kožu, kosu i nokte. Na koži, kosi i noktima upravo ti sastojci sprječavaju pojavu simptoma koji nastaju zbog nedostataka vitamina i minerala te pomažu u opskrbi potrebnim hranjivim tvarima.

Postoji li dnevna doza Merz Spezial dražeja za održavanje a koja se može uzimati nakon završetka cjelokupnog tretmana od tri mjeseca?

Dvije dražeje dnevno osiguravaju tijelu sve što je potrebno. Na taj način svaki dan možete pomoći tijelu povećati zalihe ljepote.

Podnošljivost


Postoje li medicinske interakcije?

Do sada nisu utvrđene medicinske interakcije. Prije uporabe trudnice se moraju posavjetovati s liječnikom.

Je li poznato međudjelovanje kod istovremenog uzimanja s vitaminskim preparatima?

Do sada nisu utvrđene medicinske interakcije.

Dnevni unos i sastojci


Kako se proizvod upotrebljava?

Odrasli: Uzmite 2 kapsule na dan. Progutajte ih cijele s malo tekućine.

Koliko dugo je potrebno upotrebljavati proizvod?

Izgradnja zdrave strukture kose iznutra proces je koji dugo traje. Kosa raste približno 1 cm na mjesec. Za prve vidljive rezultate, potrebno je koristiti proizvod najmanje 8 do 12 tjedana.

Ukoliko uzmem dvostruku dozu proizvoda, hoće li učinak biti veći?

Preporučuje se primjena 2 Merz Spezial Hair kapsule na dan. Doza Merz Spezial Hair kapsula posebno je usklađena s potrebama vaše kose, stoga bi Merz Spezial Hair kapsule trebalo neprestano uzimati tijekom dužeg razdoblja. Preporučeni dnevni unos ne bi trebalo premašiti.

Koliko laktoze sadrže Merz Spezial Hair kapsule?

Merz Spezial Hair kapsule ne sadrže laktozu.

Učinkovitost


Koja je razlika između Merz Spezial Hair kapsula i multivitaminskih proizvoda?

Nova kombinacija pažljivo prilagođenih mikronutrijenata opskrbljuje kosu brojnim potrebnim sastojcima. Vrijedni mikronutrijenti pažljivo su odabrani i kombinirani u skladu s učincima.

Postoji li manja dnevna doza održavanja Merz Spezial Hair kapsula koja se može uzimati nakon završetka cjelokupnog tretmana od tri mjeseca?

Merz Spezial Hair kapsule sadrže posebnu kombinaciju mikronutrijenata koji su prilagođeni potrebama kose. Preporučenu dnevnu dozu treba uzimati kontinuirano da bi se održavao učinak. Ukoliko prestanete uzimati proizvod ili smanjite dnevnu količinu, razina mikronutrijenata u krvi polako će se opet sniziti, tako da će se opskrba kose vitalnim tvarima postupno zaustaviti. Učinak će onda biti obrnut.

Podnošljivost


Postoje li medicinske interakcije?

Merz Spezial Hair kapsule su dodatak prehrani. Sadrže mikronutrijente u nutritivnim dozama. Do sada nisu utvrđene medicinske interakcije.

Je li poznato međudjelovanje kod istovremenog uzimanja s vitaminskim preparatima?

Merz Spezial Hair kapsule spadaju u dodatke prehrani. Sadrže mikronutrijente u nutritivnim dozama. Koliko je do sada poznato, kapsule nemaju interakcije s dodacima prehrani osim ako se ne uzimaju velike doze pripravaka kao što su oni dostupni u SAD-u. Prije uporabe trudnice se moraju posavjetovati s liječnikom.